З архіву ПУ. Масове утоплення: У Росії кілька десятків автівок рибалок пішли під лід (відео)

Деякі машини провалилися частково і їх власники вже самостійно вибралися.

Кілька десятків автомобілів провалилися під лід в бухті Воєвода у Владивостоці. Про це повідомляє агентство PrimaMedia. Відеозапис з місця інциденту було опубліковано на YouTube, передають Патріоти України 5 січня 2020 року.

На кадрах видно людей і занурені під водою машини. «Не знаю, десятка три машин. Поспішайте! Комусь вже немає сенсу поспішати», – розповідає автор ролика.

У Головному управлінні МНС Росії по Приморському краю розповіли, що всього надійшло 45 повідомлень про потоплені авто. Деякі машини провалилися частково, їх власники вже самостійно виїхали на берег. Постраждалих немає.

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

У Міноборони розповіли, чи з'являться ТЦК за кордоном та чи будуть вони вручати повістки

четвер, 25 квітень 2024, 16:42

Територіальні центри комплектування і соціальної підтримки не будуть працювати за кордоном. Вручення повісток за межами України виглядає нереальним, передають Патріоти України з посиланням на речника Міністерства оборони Дмитра Лазуткіна. "ТЦК за кордо...