З архіву ПУ. Мати підтримала: 11-річна донька української телеведучої поголилась налисо (фото)

Донька української телеведучої Валентини Хамайко Соломія в неповні11 років вирішила змінити свій імідж і поголилася налисо, передають Патріоти України 13 липня 2020 року.

Відповідні знімки жінка опублікувала в своєму Instagram-акаунті. Телеведуча ранкового шоу "Сніданок. Вихідний" на каналі "1+1" відзначила, що за час карантину її дочці хотілося експериментувати із зовнішністю.

"Період пошуку і розуміння себе! Я бачу, як їй одночасно хочеться все: пофарбувати волосся в зелене (на карантині воно було пофарбоване фукарцином в рожеве), збрити волосся. Питаю навіщо, а у відповідь чую "...щоб воно відросло і було густе та красиве", – написала Хамайко.

11-річна донька Валентини Хамайко Соломія поголилася налисо

Ведуча підтримала ідею доньки змінити образ. До всіх дій Соломії мати старається відноситися з розумінням.

"Я поважаю її вибір, вона не боїться непорозумінь чи поглядів зі сторони. Вона зробила те, на що ми, дівчата, часто не наважуємось. Боїмося зробити коротку стрижку чи чубчик, бо раптом буде некрасиво!" – додала Хамайко.

"Немає чим за газ та світ заплатити": Народний артист розповів, яку пенсію отримують легендарні українські співаки

середа, 24 квітень 2024, 19:41

Відомий співак, композитор та народний артист України Іван Попович заявив, що має пенсію 5 тис. грн в місяць. Також він розповів про тяжку долю багатьох українських зірок після завершення кар'єри, передають Патріоти України. Попович повідомив, що пенсі...

Накивала п'ятами чи спіймали? У Росії зникла ексдружина затриманого за хабарі заступника Шойгу

середа, 24 квітень 2024, 18:43

Родичі ексдружини затриманого за хабарі заступника міністра оборони РФ Тимура Іванова - Світлани Захарової - не можуть зв'язатися з нею. Згідно з непідтвердженими даними, 50-річна жінка, відома також під прізвищами Маніович та Іванова, могла бути затри...