З архіву ПУ. Мати соромилася сусідів та ховала хлопчика: На Прикарпатті знайшли дитину-мауглі (фото)

Малюк не говорить - виє, як маленький вовк, не вилазить із своєї схованки і тікає від людей.

На Прикарпатті волонтери виявили асоціальну дитину, яку назвали хлопчик-мауглі, передають Патріоти України 1 вересня 2019 року.

"У старому хліві на околиці села під лісом знайшли маленького мауглі. Малюк не говорить - виє, як маленький вовк, не вилазить із своєї схованки і тікає від людей, немов маленький наляканий звір, який живе сам по собі", - повідомляють місцеві ЗМІ.

Як розповіла засновниця Центру доброти для мами і дитини Марія Левченко, знайденого в селі Голодівка Рогатинського району Івано-Франківської області хлопчика звуть Володимир, йому п'ять років, він з дуже бідної сім'ї. Мати ховає дитину, боячись осуду сусідів - селяни лають жінку за те, що вона народила.

"Дитині ми допоможемо, спробуємо впоратися з її страхом, повернути до життя і дитинства. Але такі історії повинні приводити нас до роздумів і до переосмислення, можливо, варто почути, обійняти, порадити і підтримати, підставити плече там, де ще можна підтримати", - додала волонтер.

В Україні військовим заборонять доступ до казино: Зеленський увів в дію рішення РНБО

субота, 20 квітень 2024, 10:30

Президент Володимир Зелеський увів в дію рішення РНБО щодо "Щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі інтернет". Про це йдеться в указі президента, передають Патріоти України. Президент підписав Указ №234/2024 "Щодо прот...

За міліметр від смерті: У Львові вдалося врятувати захисника, у серці якого застряг уламок боєприпасу

субота, 20 квітень 2024, 9:59

У Львові лікарі дістали з серця військового півторасантиметровий уламок ворожого боєприпасу, передають Патріоти України. Як повідомляють у Національному реабілітаційному центрі "Незламні", пацієнтом кардіохірургів Лікарні Святого Пантелеймона та Інсти...