З архіву ПУ. Мав "приватний кордон": У ДТП загинув "король" контрабанди на Закарпатті (фото)

45-річний водій із Закарпатської області не вибрав безпечну швидкість руху, не впорався з керуванням та на заокругленій ділянці дороги в'їхав у відбійник і перекинувся.

Аттіла Горват. Фото: скріншот з відео.

У Рівненській області загинув в ДТП відомий закарпатський контрабандист Аттіла Горват на прізвисько "Докі". Про це повідомляє Mukachevo.net, передають Патріоти України 11 квітня 2020 року.

Аварія сталася 11 квітня близько 6:40 на автодорозі «Київ-Чоп», поблизу села Велика Омеляна. У поліції повідомили, що 45-річний водій із Закарпатської області не вибрав безпечну швидкість руху, не впорався з керуванням та на заокругленій ділянці дороги в'їхав у відбійник і перекинувся на автомобілі Mercedes CLS в кювет.

Чи перебував чоловік за кермом у стані алкогольного сп'яніння, стане відомо за результатами судово-медичної експертизи. Атілла Горват - відомий в Закарпатській області контрабандист, він раніше скупив у Берегівському районі 52 га землі на кордоні з Угорщиною. У його руках опинилася прикордонна смуга, яка давала можливість провозити контрабанду через кордон у великих обсягах.

За законодавством такі ділянки землі не можуть передаватися приватним особам, у зв'язку з чим було відкрито кримінальне провадження щодо екс-керівника відділення Держгеокадастру в Берегівському районі за незаконну реєстрацію права власності. Правоохоронці затримували причетного до цього екс-керівника місцевого структурного підрозділу Держгеокадастру, а також самого власника "приватного кордону" Аттілу Горвата.

Хто в Україні повинен пройти базову військову підготовку і де це зробити

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:42

Замість строкової служби для громадян в Україні запровадять базову військову підготовку (БЗВП). Про це йдеться у змінах до закону про мобілізацію та військовий облік, який вступить у дію 18 травня, передають Патріоти України. "Українська правда. Життя...

Почала задихатися: На Полтавщині біля річки загадково померла дитина

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:28

На Полтавщині виявили тіло 13-річного хлопчика неподалік річки Псел. Поліція розпочала досудове розслідування. Про це повідомила пресслужба поліції регіону, передають Патріоти України. За попередньою інформацією слідства, двоє хлопців 13 та 14 років п...