З архіву ПУ. Медикам дали три халати і одні окуляри на всіх: У Києві коронавірусна лікарня відмовилася приймати пацієнтів (фото)

Чи покращилось державне управління в боротьбі з пандемією за рік що промайнув?

Київська лікарня №8, яку МОЗ зобов’язало приймати підозрюваних та інфікованих коронавірусом, відмовилася приймати пацієнтів. Про це повідомила журналіст Тетяна Даниленко, передають Патріоти України 24 березня 2020 року.

За її словами, причиною відмови є відсутність засобів захисту в медиків. Даниленко зазначила, що працівникам лікарні виділили три захисних костюма на одну зміну, при цьому їх якість сумнівна. У зв’язку з цим медики змушені купувати захисні костюми за власні кошти. Крім того, захисні окуляри виділили одні на весь персонал.

“При цьому наплив пацієнтів з важкими пневмоніями. Експрес-тести коронавірус не підтверджують. А ПЛР тести не роблять. За весь час було дозволено зробити лише для одного пацієнта – першого і єдиного, у кого був позитивний експрес-тест. Колектив лікарні обурений, що їх, живих людей, перетворюють на витратний матеріал”, – пише журналіст.

У свою чергу керівництво лікарні радить співробітникам самостійно приймати рішення – йти на карантин або продовжувати працювати в неналежних умовах.

Помер відомий український скульптор

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:30

Соцмережі вибухнули скорботними дописами, в яких українці згадують яким був майстер. Зокрема, трагічну звістку підтвердили у Facebook міський голова Черкас Анатолій Бондаренко, Черкаська міська рада, а також донька митця Олеся Теліженко. Микола Теліжен...

Передвиборча програма звучить дуже спокусливо: У Байдена та Трампа з'явився несподіваний конкурент

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:05

За законами США, президентом країни може стати американець, якому вже виповнилося 35 років. Але ж висловлювати бажання стати президентом законом не забороняється. Про свої наміри очолити Сполучені Штати заявив Броуді Кеньйон зі штату Джорджія, якому не...