З архіву ПУ. "Мене виставляють тупим, але я вдало одружився": Гаврилюк пояснив будівництво розкішного будинку в Карпатах

Колишній народний депутат Михайло Гаврилюк відреагував на публікацію в ЗМІ інформації про те, що він будує триповерховий будинок на Івано-Франківщині, передають Патріоти України 3 січня 2020 року.

«Напевно, той образ дурнуватого козачка, який мені старанно малювали 5 років, прекрасно підпадає під нову сенсацію, адже ми любимо задовольнятися поверхневою інформацією і білими нитками. Істина нам не потрібна. Вона нудна», – пише він у Facebook.

Гаврилюк заявив, що журналісти часто виставляли його тупим у своїх сюжетах, але цього разу “стрибнули вище голови”. При цьому він зізнався, що чекав розголошення інформації про свій будинок у ЗМІ, оскільки в селі Нижній Березів, де будується садиба, давно пліткують про депутата-мажора.

«У селі вже давно подейкують, що це депутат будується, тисне на зелену кнопочку за гроші, і це було тільки питанням часу, коли такою інформацією зацікавляться журналісти. Причому ті журналісти, які раніше приписували мені чужі декларації, чужих дітей і крадені машини у ветеранів АТО», – написав екснардеп.

За його словами, вся річ у тім, що він «вдало одружився», а на ділянці в Карпатах раніше був город, де працювали бабуся і дідусь подружжя.

«Батьки моєї дружини пожертвували її дитинством, щоб дати їй краще життя. Якби вони знали, що вона вийде заміж за депутата, який в майбутньому збудує їй хороми, то не гнули свої спини на заробітках! Папа Ярини не провів би в Чехії довгих десять років, мама Ірини не була б змушена потім до нього приєднатися, залишивши дочку на бабусю і діда», – стверджує Гаврилюк.

Він зазначив, що будівництво будинку триває вже не перший рік його власними силами і силами родини, яка «допомагає фізично». Гаврилюк зізнався, що допомагає батькові своєї дружини, вкладає кожну копійку в проєкт і сам особисто проводить багато часу на будівництві.

«Ні, мені не соромно повертатися до будівництва після депутатства, я професіонал у цій справі, це по-перше. По-друге, я теж мусив якось жити. У мене сім’я і двоє дітей. Якби у свій час я скористався тими можливостями, які мене пропонували у ВР, то повірте, я б не будував своїми руками будинок в українському селі, а давно жив би десь на Мальдівах, або і далі працював у владі, не шукаючи спосіб, як прогодувати сім’ю», – наголосив ексдепутат.

Гаврилюк додав, що не виключає можливості поїхати на заробітки в інші країни, і не соромиться цього, оскільки так живе більшість людей в Україні.

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...