З архіву ПУ. Містичний знак? На Стіні Плачу з'явилася змія (відео)

У Єрусалимі на Стіні Плачу восени 2018 року несподівано з'явилася змія, яка сполохала голуба. Паломники, присутні там під час інциденту, сприйняли те, що трапилося, як знак про наближення кінця світу. Відповідне відео з'явилося на офіційному YouTube-каналі Western Wall News, повідомляють Патріоти України.

На кадрах видно, як на Стіні з'являється велика змія. Гад налякав воркувалого поруч голуба і багатьох паломників. Очевидці зняли інцидент на відео.
Віруючі, які побачили появу змії, стверджують, що стали свідками апокаліптичного знамення. Плазуна забрав зі Стіни професійний змієлов.

Подарунок був не випадковим? Справу про загибель помічника Залужного передано до суду

четвер, 18 квітень 2024, 18:30

Справу про загибель Геннадія Частякова, помічника колишнього головнокомандувача ЗСУ, передали до суду. Про це повідомляє пресслужба Державного бюро розслідувань, передають Патріоти України. Перед судом постане офіцер з апарату помічників головнокоманд...

"Що не день, то пригоди": На концерті Анастасії Приходько знову сталася біда

четвер, 18 квітень 2024, 17:58

Співачка Анастасія Приходько повідомила, що під час її концерту знову стався неприємний інцидент. Це вже не перша сумна новина, якою артистка ділилася під час гастролей "Холодно", передають Патріоти України. Лише кілька днів тому виконавиця розповідала...