З архіву ПУ. Містичний знак? На Стіні Плачу з'явилася змія (відео)

У Єрусалимі на Стіні Плачу восени 2018 року несподівано з'явилася змія, яка сполохала голуба. Паломники, присутні там під час інциденту, сприйняли те, що трапилося, як знак про наближення кінця світу. Відповідне відео з'явилося на офіційному YouTube-каналі Western Wall News, повідомляють Патріоти України.

На кадрах видно, як на Стіні з'являється велика змія. Гад налякав воркувалого поруч голуба і багатьох паломників. Очевидці зняли інцидент на відео.
Віруючі, які побачили появу змії, стверджують, що стали свідками апокаліптичного знамення. Плазуна забрав зі Стіни професійний змієлов.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...