З архіву ПУ. "Мої права порушено": Майор, якого Зеленський обізвав "тріплом", подав до суду

Роман Ковальов впевнений, що військовий має право вільно висловити свою думку в соцмережі.

Майор ЗСУ Роман Ковальов, якому оголосили сувору догану за критику президента України Володимира Зеленського, звернувся до суду. Про це він повідомив в Facebook, зазначивши, що позов стосується порушення права на свободу слова командувачем сухопутними військами, генерал-лейтенантом Олександром Сирським, передають Патріоти України 22 лютого 2020 року.

"Ми намагалися зробити це раніше, але командування сухопутних військ, ігноруючи мої законні права та адвокатські запити, так і не надало матеріали розслідування, що також є порушенням закону", – заявив він.

Ковальов заявив, що готує також інші позови: "Ми хочемо побачити в суді всіх порушників прав військовослужбовців, які обіймають високі посади".


Новий скандал: На Закарпатті жінки напали на військових (відео)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:14

19 квітня на Закарпатті стався черговий конфлікт між місцевими жителями та представниками Територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП). Про ситуацію розповіли у Закарпатському обласному ТЦК, передають Патріоти України. Там ...

В Україні змінюються умови військового обліку: Що тепер чекає на чоловіків

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:56

В Україні відбудуться зміни в умовах військового обліку завдяки новому закону про мобілізацію. Зокрема, чоловіки повинні будуть уточнити свої військово-облікові дані без очікування повістки. Крім того, запрацював єдиний реєстр "Оберіг" - там міститься ...