З архіву ПУ. "Монстр", зроблений в Україні: У Київ приїхав перший львівський супер-трамвай Electron Т5В64 (фотофакти)

Всього вулицями столиці незабаром курсуватиме сім таких 30-метрових составів

У Київ приїхав перший львівський супер-трамвай

У Київ наприкінці жовтня 2020 року привезли на випробування новий трамвай Electron Т5В64, який сконструйований і зібраний у Львові українсько-німецьким виробником "Електротранс", зазначають Патріоти України.

Пятисекционные трамваї, довжина яких становить 30 м, мають просторі вагони і розраховані на перевезення до 287 пасажирів. Вони оснащені системами опалення та кондиціонування, спецобладнанням для перевезення людей з обмеженими можливостями. Секції трамвая з'єднані жорсткою зв'язкою, що дозволяє зручно переходити між ними пасажирам та кондукторам.

У Київ приїхав перший львівський супер-трамвай

Ще однією особливістю трамвая є широке використання в ньому антикорозійних і негорючих (вогнетривких матеріалів.

12 жовтня комунальне підприємство "Київпастранс" уклало договір з львівським виробником "Електронтранс" на закупівлю семи 30-метрових трамваїв на 183,75 млн грн.

"Закрий рота і йди звідси": На Львівщині працівники ТЦК зупинили автівку волонтера (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:54

Працівники одного з Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) потрапили у черговий скандал. Цього разу подія сталася у Львівській області. Про це повідомляє видання "Четверта студія", посилаючись на місцеві Telegram-кана...

Український футболіст потрапив у расистський скандал у Франції

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:43

Півзахисник Бордо Данило Ігнатенко запам’ятався скандалом у домашньому матчі 24-го туру французької Ліги 2, у якому його клуб переміг Дюнкерк з рахунком 2:0, передають Патріоти України. Як пише L’Equipe, у цьому поєдинку українець нібито обізвав футбол...