З архіву ПУ. Москва переборщила з психотропами? Психіатр дав оцінку курортній фотосесії Надії Савченко

Одіозний політик відверто не розуміє, що жіночність - це не її стиль.

Надії Савченко не слід робити акцент на жіночності, так як екс-нардеп раніше активно просувала "чоловічий імідж", і це їй йде набагато більше. Плюс до всього скандальний політик в своїх фотосесіях наполегливо приховує те, що їй навпаки варто показати. Такою думкою поділилася психолог Неллі Верховська, яка оцінила новий образ політика, передають Патріоти України 20 вересня 2019 року.

За її словами, Надії Савченко варто козиряти саме в чоловічих образах. А все те жіноче, що зараз демонструє "народна героїня", їй не йде. Оскільки чітко видно всі недоліки фігури Савченко. "І приховує те, що реально стоїть показати - декольте, як прикрасу образу", - зазначила психолог. На думку експерта, Савченко в жодному разі не можна вибирати одяг із м'яких і облягаючих тканин.

"Їх краще носити панночкам з відсутністю складок на тілі, а у повненьких облягаючий силует і м'яка тканина просто виявлять всі проблемні місця, а навіщо?" - каже експерт. Верховська також зазначила, що новий образ в порівнянні з попереднім, де нардепша була на березі Балтійського моря, гірше.


В Україні зафіксовано спалах парвовірусу - інфекціоніст розказав про перебіг й ускладнення

вівторок, 23 квітень 2024, 18:50

Парвовірус В19 - це інфекційна еритрема, заразна хвороба, яку можна підхопити повітряно-крапельним шляхом. До того ж паровірус може пройти абсолютно безсимптомно і проявитися легким нежитем і кашлем. Людина подумає, що просто застудилася. Про це розпов...

Треба закрити небо: Німеччина закликала США надати Україні ще одну систему Patriot, - Bloomberg

вівторок, 23 квітень 2024, 18:30

Уряд Німеччини наполягає на тому, щоб США поставили Україні ще хоча б одну протиракетну систему Patriot, щоб допомогти закрити пролом у системі ППО. Про це повідомляє Bloomberg, передають Патріоти України. Цього тижня Німеччина також продовжить чинити ...