З архіву ПУ. Можна голову зламати: Мережу підірвали логічні завдання для школярів в Україні (фото)

У мережі оприлюднили фото із підручника для школярів, першокласнику задали задачу, яку важко розв'язати. Про це повідомляє співачка Марина Одольська у Facebook, передають Патріоти України.

"Мої розумні друзі! Допоможіть дізнатись, яке слово записали помилково??? Щось я підторможую... завдання для першокласника", - написала вона.

В коментарях українці публікують шкільні завдання, які вважають, також, важкими.

Коментатори допису намагались допомогти автору, та свої варіанти відповіді, а також слова підтримки писали під фото. Зазначимо, що єдиного варіанту вони так і не знайшли.

"Напевно "сир" - не має ні ніжок, ні шассі, ні коліс", "Сир. Бо це їжа, а інше не їжа", "Корова - жіночий рід. Всі іні слова - чоловічий рід", "Літак в небі, а все інше на землі", - пишуть вони.


І це не шкода для зору! Названо головну небезпеку смартфонів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:40

Головну небезпеку мобільних телефонів назвало видання The Sun із посиланням на нещодавно проведене дослідження, передають Патріоти України. Журналісти видання повідомили, що під час дослідження вчені взяли мазки з сидінь унітазів та зі смартфонів та ві...

Коханка була з ФСБ? Німецький мільярдер, оголошений мертвим шість років тому, знайшовся в Москві

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:32

Автори журналістського розслідування вважають, що Гауб міг втекти до Москви через тіньові оборудки з росіянами. Його коханку підозрюється у зв'язках з ФСБ. . Німецько-американський магнат роздрібної торгівлі, 64-річний мільярдер Карл-Еріван Гауб, який...