З архіву ПУ. "Ми ніколи не зрозуміємо один одного", - відомий телеведучий запропонував відгородити Донбас стіною (відео)

Артист закликав "не чіпати людей", які "не хочуть до України".

Український телеведучий, актор і письменник Антін Мухарський запропонував відгородити стіною окуповані райони Донецької та Луганської областей. "Мій рецепт – вони обрали Росію, нехай залишаються з Росією. Я взагалі проти деокупації Донбасу, я за стіну. Вони залишилися там і нехай живуть у своїй парадигмі "русского міра", – заявив Мухарський у ефірі телеканалу ObozTV, передають Патріоти України 21 жовтня 2019 року.

Артист закликав "не чіпати людей", які "не хочуть до України".

"Навіщо ви їм нав'язуєте Україну? Вони не хочуть, вони хочуть до Росії. У них Жуков герой, а в мене – Бандера. Ми ніколи не зрозуміємо один одного. Це дві різні країни й парадигми", – підкреслив він.

На думку Мухарського, зараз нам "нав'язують деокупацію". "Не треба цього. Треба швидше будувати вал", – зазначив телеведучий.

"Спочатку подумали, що це вибух": У кропивницькому дендропарку розбилася насмерть жінка

вівторок, 7 травень 2024, 19:14

У дендропарку Кропивницького розбилася насмерть 56-річна жінка. Вона впала з оглядового колеса. Про це «Суспільному» розповіла речниця поліції області Віталіна Бевзенко, передають Патріоти України. Поліція вже розпочала кримінальне провадження за част...

Був "змушений поїхати до хворої матері": У Рівному головного сержанта засудили за дезертирство

вівторок, 7 травень 2024, 18:56

У Рівному апеляційний суд покарав військовослужбовця за дезертирство, вчинене в умовах воєнного стану і відправив його на 5 років за ґрати. Про це передає Zaxid.net з посиланням на вирок суду, передають Патріоти України. Як йдеться у справі, головний с...