З архіву ПУ. Миле кошенятко виявилося... диким звіром: Жінка підібрала на вулиці дитинча пуми (відео)

Помилка Флоренсії Лобо з'ясувалася, коли вона принесла свого "котика" до ветеринара.

"Кошеня" виявилося маленькою пумою. Фото: скріншот з відео.

Мешканка Аргентини Флоренсія Лобо підібрала двох кошенят, яких вона вважала кинутими. Жінка принесла їх до себе додому і почала виходжувати, передають Патріоти України 26 листопада 2019 року.

Один малюк незабаром помер. А другий, якому Флоренсія дала ім'я Тіто, відмінно прижився у неї. Два місяці по тому Лобо відвезла свого вихованця на огляд до ветеринара. Той був вражений, побачивши Тіто, і заявив, що це - не домашня кішка. Виявилося, що приймак аргентинки - дитинча дикої пуми-ягуарунді.

Флоренсії довелося розлучитися зі своїм улюбленцем. Ветеринар порадив їй не намагатися одомашнити дикого звіра. Як повідомляє видання Inside Edition, вона віддала його співробітникам заповідника, які підготують Тіто до життя на волі.

Чоловіки розчарували більше, ніж жінки: Скільки українців і хто з них досі дивиться російський YouTube

вівторок, 14 травень 2024, 21:03

До повномасштабного вторгнення Росії в Україну частка українських глядачів російських YouTube-каналів сягала 14%. Наразі частка глядачів з України знизилася до 7%. Про це пише аналітичний центр Міжнародного агентства з працевлаштування Gremi Personal і...

У Тернопільській області син морив голодом 93-річну матір (фото)

вівторок, 14 травень 2024, 19:43

«Поліцейські оперативно прибули до помешкання пенсіонерки. Син жінки поводився агресивно, погрожував, кидався на поліцейських з кулаками. Як згодом з’ясувалося, зловмисник має психічні захворювання», – додали в поліції. . Пенсіонерку доправили до лікар...