З архіву ПУ. Милота дня: Пес став прийомним батьком для бездомних кошенят (фото, відео)

Дев'ятирічний пес по кличці Рейлен проживає в будинку жительки канадського міста Торонто Лори Тіндал. Жінка допомагає пристроювати бездомних кошенят, яких вона і інші волонтери підбирають на вулицях.

За останні роки у Лори гостювало в цілому 60 кошенят і дорослих котів, поки їм підшукували відповідні сім'ї, передають Патріоти України з посиланням на Metro.

Спочатку вона не знала, як буде реагувати на безперервний потік чужинців Рейлен. Однак, собака абсолютно несподівано перейнялася до постояльців самими ніжними почуттями. Кожного кошеня Рейлен зустрічав, як рідного цуценя, надаючи їм воістину материнську турботу - вилизував їх, зігрівав, грав з ними.

«Поняття не маю, чому Рейлен любить кошенят. Я принесла першого кошеня, коли йому було три роки. І готова була ізолювати їх один від одного в цілях безпеки. Але Рейлен тут же почав облизувати його, спав разом з ним і був з ним таким ніжним. Це, судячи з усього, просто закладено в його натурі ... Коли у нього є кошенята, він розважається і відчуває, що у нього є робота. Це дозволяє мені спокійно дивитися телевізор, не відчуваючи почуття провини. Бачити, який він милий з кошенятами, і що кошенята люблять його, як рідну матір - це так зворушливо», - розповіла канадка.
Тіндал навіть завела для свого вихованця власну сторінку в Instagram - Raylan_the_dog.

Вигадали нову схему: Шахраї під виглядом співробітників ДБР виманювали у людей гроші

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:00

Аферисти пропонували широкий спектр послуг для потенційних "клієнтів" - від закриття кримінальних проваджень до переслідування конкурентів, заявників. Викрито групу шахраїв, які під виглядом співробітників Державного бюро розслідувань видурювали у люде...

"Послідовно знищується велика російська культура": Герой України Резнікович розповів, чому він втік з України

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:20

Ексгенеральний директор-художній керівник Національного академічного драматичного театру імені Лесі Українки, Герой України Михайло Резнікович, який виїхав з України після початку повномасштабного вторгнення, дав інтерв'ю пропагандистському YouTube кан...