З архіву ПУ. На ялинці у Києві встановили зірку, замість капелюха, але за ціною вона виявилась "золота" (фото, відео)

У Києві новорічна ялинка напередодні 2021 року на Софійській площі змінила свій стиль. Після скандалу з капелюхом, яким її прикрасили, на новорічне дерево встановили традиційну зірку. Про це повідомляється в сюжеті ТСН, передають Патріоти України.

"Ця зірка різдвяна, восьмикутна, як і просила громадськість. Чіпляти на ялинку її почали близько одинадцятої ранку. Але підготовка до монтажу тривала кілька днів. Частина гірлянд тут довелося зняти, щоб можна було таки дістатися до верхівки", - розповіли організатори новорічного містечка.

Відзначимо, що нова прикраса у формі зірки виготовили за три дні. Вона зроблена з алюмінію і гірлянд трьох кольорів. Її висота 4 метра, а важить вона 60 кілограмів. Обійшлася вона місту у 75 тисяч гривень, а капелюх, яку розкритикували в 70 тисяч.

Нагадаємо, що капелюх, який спочатку прикрасив головну ялинку країни, наробив багато шуму в соцмережах. Його критикували пересічні українці та представники різних конфесій. У задумі "створити чарівництво" вони не побачили нічого казкового і цікавого. Після галасу капелюх з дерева зняли і зараз він лежить на одному зі складів.

Ялинка обійшлася майже в три мільйони гривень. Це без прикрас і монтажу. Частина суми оплатять спонсори і меценати. Біля ялинки буде гігантський пень з фотозонами і казковими персонажами. Замість концертів буде звучати фонова музика, а глінтвейн і їжу будуть продавати з кіосків на винос.

25-річна українка організувала "фабрику документів" у Гданську, але щось пішло не так (відео)

вівторок, 16 квітень 2024, 13:02

Польські правоохоронці затримали 25-річну громадянку України, яку підозрюють у підробці документів. Слідчі виявили понад 2750 готових документів, вартість яких на чорному ринку може сягати 14,5 млн злотих (близько 142 млн грн). Про це повідомила Прикор...

У Євпаторії понад 200 тварин загинули під час пожежі у зоопарку

вівторок, 16 квітень 2024, 11:44

В тимчасово окупованій Євпаторії вночі згорів екзотаріум Тропік-парк, на пожежі врятовано жінку та двох ведмедів. Про це повідомляють російські ЗМІ у вівторок, 16 квітня.Зазначається, що повідомлення про спалах надійшло до служби порятунку о 02:33. Вог...