З архіву ПУ. На Київщині мотоцикліст на великій швидкості "загубив" пасажирку (відео)

У дівчини роздроблений гомілковостопний суглоб, ураження опіками 35% шкіри, і ймовірна інвалідність на все життя...

У мережу потрапив запис з автомобільного реєстратора, який зафіксував момент падіння пасажирки мотоцикла, пілот якого не зупинився і продовжив їхати на великій швидкості. Про цю НП, якв сталася 10 травня 2020 року в районі Василькова (Київська область), розповідає «Київ Оперативний», передають Патріоти України.

На кадрах видно, як водій, чий реєстратор зафіксував момент ДТП, зупиняється перед постраждалою, біля якої незабаром збираються і інші люди.

Повідомляється, що дівчину відвезли в лікарню Василькова з серйозними травмами - роздробленим гомілковостопним суглобом, ураженням 35% шкіри (спина, грудна клітка, живіт, таз, ноги, частково рука) - опіки 1-2 ступеня. Дівчину прооперували і перевезли в Київську БСП.

«13 травня на повторному огляді медики з'ясували, що спочатку операція була зроблена неправильно. Зараз немає чутливості в нозі і стоїть питання про інвалідність. В даний момент оперувати повторно немає можливості через стан здоров'я і великі набряклості. Можливо знадобиться переливання крові. Владислава (так звуть постраждалу) знаходиться постійно на знеболюючих препаратах, тільки таким чином в даний момент може заснути або лежати», - йдеться в коментарі до відео.

"Що не день, то пригоди": На концерті Анастасії Приходько знову сталася біда

четвер, 18 квітень 2024, 17:58

Співачка Анастасія Приходько повідомила, що під час її концерту знову стався неприємний інцидент. Це вже не перша сумна новина, якою артистка ділилася під час гастролей "Холодно", передають Патріоти України. Лише кілька днів тому виконавиця розповідала...

Дуже бояться: Британська розвідка пояснила, як зміна командування вплинула на діяльність флоту РФ

четвер, 18 квітень 2024, 17:50

Після заміни командувача у березні 2024 року Чорноморський флот РФ проявляє найменшу активність від початку повномасштабного вторгнення. Про це повідомляє міністерство оборони великої Британії із посиланням на дані розвідки, передають Патріоти України....