З архіву ПУ. "На лбу печать": Путіна на Великдень знову сфотографували з поганим знаменням

Фотограф вибрав вдалий ракурс, коли на лоб російського президента впала тінь від хреста, розміщеного на головному уборі патріарха.

Президент Росії Володимир Путін знову опинився в центрі уваги, ставши головною темою для обговорення в соціальних мережах, передають Патріоти України.

На цей раз російський президент осоромився під час під час пасхального богослужіння в храмі Христа Спасителя. На фотографії, опублікованій агентством AP, Володимир Путін стоїть біля патріарха Кирила. Фотограф вибрав вдалий ракурс, коли на лоб російського президента впала тінь від хреста, розміщеного на головному уборі патріарха.

В мережі відразу підняли на сміх фотографію. Деякі вважають, що такий кадр не є випадковим, а свідчить про те, що на Путіні "стоїть печатка сатани".

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...

В Україні банки без пояснення причин блокують рахунки: Що треба знати всім

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:48

Українці масово скаржаться на блокування своїх рахунків без пояснення причин. Банки мають право розірвати договір і поставити клієнта перед фактом, повідомивши листом на електронну пошту, передають Патріоти України. Адвокати та деякі суди вважають, що ...