З архіву ПУ. "На лбу печать": Путіна на Великдень знову сфотографували з поганим знаменням

Фотограф вибрав вдалий ракурс, коли на лоб російського президента впала тінь від хреста, розміщеного на головному уборі патріарха.

Президент Росії Володимир Путін знову опинився в центрі уваги, ставши головною темою для обговорення в соціальних мережах, передають Патріоти України.

На цей раз російський президент осоромився під час під час пасхального богослужіння в храмі Христа Спасителя. На фотографії, опублікованій агентством AP, Володимир Путін стоїть біля патріарха Кирила. Фотограф вибрав вдалий ракурс, коли на лоб російського президента впала тінь від хреста, розміщеного на головному уборі патріарха.

В мережі відразу підняли на сміх фотографію. Деякі вважають, що такий кадр не є випадковим, а свідчить про те, що на Путіні "стоїть печатка сатани".

"Брудні" методи: У Грозному масово отруїли футболістів "Сочі" перед вирішальною грою з місцевим "Ахматом"

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:50

Грозному отруїлися 14 футболістів "Сочі" перед матчем чемпіонату Росії проти місцевого "Ахмата". Сочинський клуб є прямим конкурентом чеченської команди за місце у елітному дивізіоні. Незважаючи на отруєння, постраждалих змусили вийти на гру, яка заве...

В Україні працівників зможуть звільняти за неповідомлення про родичів, які лишилися на тимчасово окупованій території

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:58

У роботодавців з’явиться нова підстава для звільнення працівників - неповідомлення працівниками роботодавцю інформації щодо наявних у них зв’язків з фізичними особами, які знаходяться на тимчасово окупованій території України, передають Патріоти Україн...