З архіву ПУ. На лобі наліпимо: Звіробій звернулася до "слуг" із новою потужною заявою

Волонтерка закликала владу повертати окуповані території не на словах, а на ділі.

Волонтерка і ветеранка АТО Маруся Звіробій, у якої днями співробітники ДБР і СБУ провели обшуки, закликала владу України відстоювати суверенітет держави і домагатися деокупації захоплених територій не на словах, а в справах. Про це кавалерка ордена "Народний Герой України" написала на своїй сторінці у Facebook 30 листопада 2019 року, передають Патріоти України.

Після резонансних обшуків в будинку Звіробій (справжнє ім'я ветеранки Олена Біленька) правоохоронці вилучили мобільний телефон, зброю та блокнот. Також її покликали на допит 2 грудня в якості свідка. Сьогодні екс-військовослужбовець в мережі показала нову заставку - своє фото вона супроводила текстом "Звіробій ся!", обігравши відому фразу Володимира Зеленського "Думай те", сказану при зверненні до Петра Порошенка перед президентськими виборами 2019.

"Потішна заставочка! Загалом, насправді я хочу перемоги України. Наша земля - наш порядок! Не російський! Донбас наш! Крим наш! Прості речі. Українська влада повинна мати такий само напрямок не на словах, а в справах, а інакше... оцю наліпочку на лобі вам наліпимо!" - написала волонтерка.

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.

Для покупців ввели обмеження: У Норвегії перед Великоднем спалахнув продуктовий скандал

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:51

Католицький Великдень цьогоріч припадає на 31 березня, і європейці масово скуповують у магазинах яйця. Як пише польське видання Gazeta, попит настільки великий, що у тій самій Скандинавії розгорнулася справжня яєчна криза, передають Патріоти України. У...