З архіву ПУ. На обличчі "живого місця" немає: Таїсія Повалій жахнула своїм зовнішнім виглядом (фото)

Таїсія Повалій влітку 2020 року шокувала шанувальників невідфотошопленими світлинами після чергової пластики. Багато хто не впізнав співачку.

55-річна Таїсія Повалій отримала славу любительки пластичних операцій і різних уколів краси. Останнім часом багатьох слухачів і меломанів стали цікавити не стільки нові композиції співачки, як трансформації її зовнішності. Деякі навіть порівнюють її з Донателлой Версаче - справжньою "королевою" пластики, зазначають Патріоти України.

Сама Повалій ніколи не спілкується на тему своєї зовнішності і не дає ніяких коментарів, однак фотографії та відеозаписи розкривають всю правду про артистку. Одна публікацій виконавиці в її особистому блозі знову викликала хвилю шоку.

Очі Повалій підкреслює яскравий макіяж в стилі "смокі айс". Однак відсутність яскравої помади не приховує того факту, що губи співачки "пережили" кілька уколів краси. Також неозброєним поглядом помітно, що артистка робила собі вилиці, робила підтяжку і, швидше за все, пропрацювала зону навколо очей.

Деякі підписники вирішили нагадати, як насправді колись виглядала співачка:


"Бабуся" не дуже відрізнялася від сучасних: Обличчя неандертальки, яка жила 75 000 років тому (фото)

четвер, 2 травень 2024, 23:12

Британські археологи представили плід своєї довгої роботи – реконструйоване обличчя неандертальської жінки, яка померла 75000 років тому. Про це повідомляє видання "ScienceAlert", передають Патріоти України. Череп знайшли у 2018 році в печері Шанідар і...

Результати виявились шокуючими: Жителів Словаччини спитали, кого вони вважать винними у війні в Україні

четвер, 2 травень 2024, 22:58

Понад 50% жителів Словаччини вважають, що війну РФ проти України спровокували західні держави та Україна. Про це йдеться у результатах дослідження Globsec Trends 2024, передають Патріоти України. Зазначається, що 41% опитаних словаків зазначили, що сам...