З архіву ПУ. На початку кар'єри хотіла здаватися українкою: Стало відомо справжнє прізвище зрадниці Лободи

Секрет артистки видала співачка Кеті Топурія.

Скандальна Світлана Лобода, котра 18 жовтня святкує свій день народження, як виявилося, в житті носить абсолютно інше прізвище. Про це повідомила солістка групи "А-Студіо" Кеті Топурія в соціальній мережі Instagram, передають Патріоти України.

Співачка Топурія заявила про те, що прізвище української співачки Світлани Лободи насправді - Лободадзе. Солістка "А-Студіо" зняла коротку Stories, в якій повідомила, що її подруга Лобода випустила новий фільтр для Instagram.

"Наша подружка Світлана Лободадзе, це її справжнє прізвище, хто не знає, випустила новий фільтр, подивіться", - поділилася з підписниками Топурія.

Очевидно, Кеті вирішила скористатися тим фактом, що Світлана неодноразово висловлювалася з приводу свого імені, зазначаючи, що не дуже любить його. При цьому прізвище їй, навпаки, подобається.

"З дитинства мені здавалося, що ім'я Світлана - не моє... Немає в ньому того бунтарського духу, який був мені завжди притаманний. У школі мене почали називати за прізвищем і я була цьому дуже рада, так як вважала його ємним та гучним", - написала Лобода під одним з постів.

Нагадаємо, що у 2010 році Світлана Лобода офіційно перейменувала свій музичний проект, зареєструвала бренд і торгову марку LOBODA. Влітку 2010 року вийшов сингл "Революція". На нагородженні VIVA Лобода представила сингл "Спасибі", присвячений донечці. А в кінці червня 2013 року Лободі було присвоєно почесне звання "Заслужений артист України".

У Канаді закінчуються терміни візової програми для українських біженців: Що буде далі

четвер, 28 березень 2024, 10:28

Міністр імміграції Канади Марк Міллер заявив, що він не має планів продовжувати екстрену візову програму для українців. Термін її дії закінчується 31 березня, передають Патріоти України. Про це пише видання The Globe and Mail. Програма "Дозвіл на екстр...

Є певна тенденція: Чому українські біженці повертаються з-за кордону - дослідження

четвер, 28 березень 2024, 9:59

Українські біженці повертаються з-за кордону з різних причин. Найчастіше - з емоційних, але є й інші важливі чинники, передають Патріоти України. Як вибір країни та рівень доходів українців впливає їхнє на рішення повернутися до України, РБК-Україна ро...