З архіву ПУ. На Росії повідомили про страшну хворобу знаменитої актриси

Зірці видалили одну легеню, але вона продовжує працювати і курити. Минув ще один рік боротьби зі смертю

У знаменитої російської актриси Євгенії Симонової, що зіграла принцесу у фільмі Марка Захарова «Звичайне диво», рак легенів. Про це повідомляють росЗМІ, посилаючись на свої джерела, передають Патріоти України 11 лютого 2020 року.

«Навіть після операції з видалення легені, яку їй вдало зробили в Німеччині, вона балує себе сигаретою. Народна артистка Росії продовжує працювати в театрі і кіно. Правда, рідко виїжджає на гастролі і зйомки за межі Москви - їй заборонені надмірні навантаження», - стверджує видання.
Відзначається, що після операції Симонова направляла колег на лікування до своїх лікарів.

Також згадується, що раніше такий же діагноз почув від медиків і старший брат Симонової Юрій Вяземський, але, на щастя, це не підтвердилося.

Це може загрожувати смертю: AstraZeneca вперше визнала в суді, що її вакцина від коронавірусу може спровокувати тромбоз

вівторок, 30 квітень 2024, 17:42

Шведсько-британська фармацевтична компанія AstraZeneca вперше визнала в суді, що її вакцина від COVID-19 може спричинити синдром тромбозу і тромбоцитопенії (TTS). Це рідкісний наслідок, причинно-наслідкові зв'язки якого поки що не встановлені, передают...

Кабмін хоче спростити міжнародний розшук та екстрадицію українців

вівторок, 30 квітень 2024, 17:30

Уряд вніс у Верховну Раду законопроєкт, спрямований на спрощення міжнародний розшук підозрюваних і доступу до їхніх речей за кордоном. Про це йдеться на сайті парламенту, передають Патріоти України. Зокрема, законопроєкт спрямовний на вдосконалення мех...