З архіву ПУ. "Наче скот": ЗМІ показали евакуацію росіян з Китаю (фото)

Перший борт з евакуйованими сів в Тюмені близько дев'ятої години ранку.

Евакуація росіян і білорусів з Китаю через поширення в країні смертельного коронавірусу проходить в нелюдських умовах. Читачка Ольга розповіла росЗМІ про свою двоюрідну сестру Поліну, громадянку Росії, яка працювала в китайському місті Ухань, який став епіцентром нового вірусу, передають Патріоти України 5 лютого 2020 року.

.

На даний момент відомо, що перший борт з евакуйованими сів в Тюмені близько дев'ятої години ранку. Близько 13 години за білоруським часом Поліна вийшла на зв'язок з родиною.

«Останній раз з ними був зв'язок на дозаправці в Улан-Уде. Вона надсилала мені скріншот з телефону, що за бортом мінус 29. Це військовий літак, і вони позаду всю хвостову частину відкрили. Холод! Летять немовлята, летять ще діти. Посеред літака намет і відро. Це евакуація?! Причому всі здорові летять. Зараз невідомо, в якому вони стані долетіли з такими умовами», - обурюється Ольга умовами евакуації.

«Так чинити з людьми, як ніби загнали в сарай, це вершина знущання! - вважає Ольга. Найцікавіше, що всі кореспонденти, військові в масках, костюмах хімзахисту, а ті, кого вивозять, в марлевих масках. Дали б вже і людям щось».

Назад у 1930-ті? У Росії запропонували повернути трудові табори

четвер, 2 травень 2024, 9:54

епутатка законодавчих зборів Томської області РФ Катерина Собканюк виступила із пропозицією повернути в Росії трудові табори. Вона вважає, що це може вирішити проблему нестачі робітників. . Зокрема, йдеться про ситуацію на будівництвах. Залучати до ро...

Під бронь не підпадає: Дмитро Коляденко розповів, чи готовий вступити до лав ЗСУ

четвер, 2 травень 2024, 9:39

Відомий український шоумен і співак Дмитро Коляденко зізнався, чи піде він служити, якщо йому прийде повістка. Під час телемарафону Єдині новини Дмитро Коляденко зізнався, що перебуває на військовому обліку. Він підкреслив, що якщо отримає повістку, то...