З архіву ПУ. "Над Брюсселем туман, в Вашингтоне - мороз": На Херсонщині чиновник пішов із урочистого заходу 24 серпня через пісню "95 кварталу" (відео)

Перший заступник голови Генічеської райдержадміністрації Олексій Сищенко демонстративно пішов із святкування Дня незалежності, заявивши, що не хоче слухати "сєпарську пісню".

Скандал через виконання пісні "95 кварталу" спалахнув у Генічеську у суботу, 24 серпня 2019 року. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на місцеве видання "Новий візит".

Перший заступник голови Генічеської райдержадміністрації Олексій Сищенко демонстративно пішов із святкування Дня незалежності у Генічеську. Скандал виник через те, що під час урочистого заходу стали співати одну із пісень 95 кварталу.

Чиновник не згоден із текстом пісні і вважає, що вона "недоречна під час святкування Дня Незалежності України, яка потерпає від збройної агресії. Можливо пісня доречна для шоу, а не до урочистих заходів до Дня Незалежності.".

На знак протесту Сищенко поклав квіти до погруддя Тараса Шевченко та демонстративно пішов зі святкування.

Не хотів отримувати російське громадянство : 88-річний дідусь самотужки вийшов з окупованої частини Донеччини

середа, 24 квітень 2024, 15:50

88-річний мешканець селища Очеретине Донецької області Іван Якович зміг самостійно вибратися з окупації. Росіяни забрали у чоловіка український паспорт, щоб замінити його на російський, передають Патріоти України. Як розповів очільник Донецької обласн...

Якщо завтра війна: Опитування показало, де у Європі громадяни найбільше готові захищати свої країни

середа, 24 квітень 2024, 15:30

Громадяни Вірменії, Азербайджану, Грузії, Косова, України, Албанії та Молдови найбільше серед європейців готові воювати за свою країну у разі потенційної небезпеки, передають Патріоти України.. Як повідомляє "Європейська правда", про це свідчать дані ...