З архіву ПУ. "Надя совсем тю-тю": Українців вразило купання Савченко в Льодовитому океані (відео)

Користувачі соцмережі не залишили відео без уваги. Більшість назвали таку поведінку нерозумною.

Екс-депутат Верховної Ради Надія Савченко скупалася у Північному Льодовитому океані у довгій червоній сукні. Відповідне відео вона виклала у Facebook, передають Патріоти України 11 лютого 2020 року.

"Якщо вже ти на краю світу, то не втрачай мить! Північний Льодовитий океан", - так підписала відео Савченко. Українці почали активно залишати коментарі під відео.

"Смілива, але не розумно. Ще й досі собі доводити щось", "Неймовірно, поза межами, вражаюче, стільки краси і відваги в одному відео. Невже може бути, щось світліше самої світлої душі", "Неймовірно, сміливо, круто! Стихія і Надія", "Це що за безумство", - пишуть вони.

Зазначимо, що у серпні 2019 році Надія у зеленій сукні поплавала в холодному Балтійському морі.

"Надто рано, щоб піти, але його вже немає": У родині Френсіса Нганну сталася страшна трагедія

вівторок, 30 квітень 2024, 17:56

Титулований боєць UFC Френсіс Нганну, який зумів у дебютному бою у професіональному боксі відправити в ноудаун самого Тайсона Ф'юрі, повідомив про смерть свого синочка, якому було лише 18 місяців, передають Патріоти України. «Надто рано, щоб піти, але ...

Більше не звинувачують? Суд зняв електронний браслет із митрополита Павла

вівторок, 30 квітень 2024, 17:52

Печерський районний суд не продовжив митрополиту УПЦ МП Павлу зобов’язання носити електронний засіб контролю. Про це у коментарі "РБК-Україна" розповіла прес-секретар Київської обласної прокуратури Олена Ковальова, передають Патріоти України. Сьогодні ...