З архіву ПУ. Найбільші в світі: У мережі показали українку з неймовірними очима (фото)

Українська модель Марія Оз визнана користувачами мережі володаркою найбільших очей у світі.

До такого висновку шанувальники дівчини прийшли не випадково: вона має дуже нестандартну красу – загострені риси обличчя, пишні губи і просто нелюдські очі, передають Патріоти України.

Як відомо, за останні роки провідні світові бренди і дизайнери буквально "з руками" відривають моделей, які мають якусь родзинку в зовнішності.

Українка Марія не стала винятком. Вона працює з популярним сервісом оренди суконь і аксесуарів Oh My Look і G.Bar, співпрацювала з брендами і поп-зірками, такими як Іваном Дорном і Вірою Брежнєвою.

Тож не дивно, що дівчина стала вельми обговорюваною в мережі. У неї є багато шанувальників, які просто без розуму від неймовірних очей, хоча не обходиться і без хейтерів, які дорікають дівчину у використанні ретуші.

"У нас біда": Помер письменник і громадський діяч Дмитро Капранов

вівторок, 16 квітень 2024, 15:30

У віці 56 років раптово помер український письменник, публіцист, громадський діяч та блогер Дмитро Капранов. Разом з братом-близнюком Віталієм Капрановим вони були ведучими YouTube-каналу "ім. Т.Г. Шевченка" та видавали історичну літературу. Про смерть...

Пенсії в Україні порахують за єдиною формулою: Стало відомо, хто отримає майже 10 тис. на місяць

вівторок, 16 квітень 2024, 14:56

В Україні з мінімальною зарплатою розмір пенсії становитиме 2361 грн. Водночас із середньою зарплатою можна отримувати 4741 грн. Українець, який отримує зарплату вдвічі вищу за середню, зможе отримувати пенсії у розмірі 9 491,5 грн. Чим більша зарплата...