З архіву ПУ. Найбільші в світі: У мережі показали українку з неймовірними очима (фото)

Українська модель Марія Оз визнана користувачами мережі володаркою найбільших очей у світі.

До такого висновку шанувальники дівчини прийшли не випадково: вона має дуже нестандартну красу – загострені риси обличчя, пишні губи і просто нелюдські очі, передають Патріоти України.

Як відомо, за останні роки провідні світові бренди і дизайнери буквально "з руками" відривають моделей, які мають якусь родзинку в зовнішності.

Українка Марія не стала винятком. Вона працює з популярним сервісом оренди суконь і аксесуарів Oh My Look і G.Bar, співпрацювала з брендами і поп-зірками, такими як Іваном Дорном і Вірою Брежнєвою.

Тож не дивно, що дівчина стала вельми обговорюваною в мережі. У неї є багато шанувальників, які просто без розуму від неймовірних очей, хоча не обходиться і без хейтерів, які дорікають дівчину у використанні ретуші.

"Колишніх десантників не буває": На фронті загинув міський голова Лебедина Олександр Бакликов

вівторок, 16 квітень 2024, 14:30

На війні, захищаючи Україну від російських загарбників, загинув міський голова Лебедина Сумської області Олександр Бакликов. Він вступив до лав ЗСУ восени 2022 року. Про це інформує "Суспільне", передають Патріоти України. Інформацію про загибель підтв...

Одноклубники українського футболіста ледь не побилися за право виконати пенальті (відео)

вівторок, 16 квітень 2024, 13:44

У матчі 33 туру чемпіонату Англії з футболу лондонський «Челсі», за який виступає українець Михайло Мудрик, приймав у себе вдома «Евертон». Поєдинок завершився з рахунком 6:0 на користь господарів поля, але запам'ятається він курйозним епізодом – лондо...