З архіву ПУ. Найкрасивіша дівчина світу майже доросла: У мережі показали, як вона виглядає зараз (фото)

Крістіна Піменова отримала звання "найкрасивішої дівчинки у світі" в дев'ятирічному віці. Зараз вона перетворилася на красиву дівчину, і в грудні вона відсвяткує вже 15-річчя. Піменова зараз вчиться в американській школі та активно знімається в рекламних компаніях брендів дитячого одягу та сумок, передають Патріоти України.

Крістіна Піменова народилася 27 грудня 2005 року в Москві. Її батько – колишній футболіст, а мама – домогосподарка. У Крістіни є старша сестра Наталя, яка навчається у Великобританії. Мама зробила фотосесію з донькою і відправила знімки в модельне агентство President Kids.

У 2014 році Крістіна Піменова була визнана найкрасивішою дівчинкою у світі. Після цього навіть вибухнув скандал і батьків звинуватили в тому, що вони разом з промоутерами штучно підтримують надмірно сексуальний образ, який не відповідає віку Крістіни.

У 2005 році Крістіна Піменова переїхала в Каліфорнію і підписала контракт з відомим модельним агентством LA Models. Дівчина вже двічі встигла знятися в кіно. Ріст у Крістіни – 163 сантиметри. Її фотографії можна побачити в колекціях популярних брендів дитячого одягу.

На своїй сторінці в Instagram Крістіна Піменова регулярно публікує свіжі фотографії та нещодавно зізналася, що своє 15-річчя збирається святкувати за кордоном.

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...

Програма житлових контейнерів 2.0: У Берліні з'являться додаткові місця для біженців з України

четвер, 28 березень 2024, 20:14

У кількох районах Берліна планують збудувати 16 центрів для біженців на понад 6 тис. місць, а також найближчим часом додадуть 1 тис. місць у колишньому аеропорту Тегель. Про це повідомив мер міста Кай Вегнер, повідомляють Патріоти України з посиланням ...