З архіву ПУ. Найкрасивішим чоловіком планети визнали шведського блогера: Як він виглядає (фото, відео)

Популярного шведського блогера Фелікса PewDiePie Чельберга визнали найкрасивішим чоловіком на планеті. У рейтингу Independent Critics він обігнав багато знаменитостей, передають Патріоти України.

На другому місці опинився учасник музичного гурту BTS Кім Тхехен, на третьому – австралійський актор Кріс Хемсворт. Відповідний ролик опубліковано на YouTube-каналі TC Candler. Крім того, четверте місце посів ще один учасник гурту BTS Чон Джонгук, на п'ятому місці опинився британський актор Генрі Кавілл. Варто відзначити, що в рейтинг також потрапили і інші відомі актори, моделі, музиканти та спортсмени.

  • Нагадаємо, Фелікс PewDiePie Чельберг – це шведський відеоблогер і діяч шоу-бізнесу, творець однойменного каналу на YouTube.
  • 25 серпня 2019 року його канал подолав позначку в 100 мільйонів підписників
  • Також йому була вручена червона діамантова кнопка за подолання такої кількості шанувальників.

Підвищення пенсій з 1 квітня зачепить не всіх українців: Все, що треба знати

четвер, 28 березень 2024, 14:37

З 1 квітня в Україні заплановане збільшення мінімальної зарплати, що вплине на деякі соціальні виплати, передають Патріоти України. Як пише biz.nv.ua, зокрема, після цього мають підвищитися пенсії громадян віком 65+ з повним страховим стажем (35 років...

"Сталося через укус кліща": Спливли подробиці смерті ексфутболіста збірної України Шершуна

четвер, 28 березень 2024, 14:24

Відомий український футболіст Богдан Шершунпомер 7 січня у Бельгії від раку мозку, до якого призвів укус кліща. При цьому лікарі надто пізно зуміли діагностувати тяжку хворобу, яка спричинила смерть ексгравця національної збірної у віці 42 років, пере...