З архіву ПУ. Наркотики за два роки перетворили молодого хлопця на "монстра": Вражаючі фото до і після хвороби

Споживач амфетаміну, який купував наркотики в Тернопільській області, через два роки перетворився на руїну: у нього послабився імунітет і згнила щелепа. Фото наркозалежного юнака до і після хвороби опублікував на своїй Facebook-сторінці журналіст Влад Антонов, передають Патріоти України.

Наркотики, які купував споживач амфетаміну, виробляли в підпільній лабораторії з ртуті, спирту, оцту та інших прекурсорів, які негативно впливають на організм людини. Через два роки тіло молодої людини виявилося повністю зруйнованим.

"Наслідки можете бачити зараз. Два роки я ним коловся. Це кислота, і я від неї був не те, що жовтий, я був чорний. За 2 роки амфетамін мене повністю" з'їв". Імунітет був в мінусі. Будь-який нежить міг загнати в труну. Зуби почали самі випадати і утворювалися ями. Тому пішло зараження кістки верхньої щелепи. Щелепа почала гнити", - розповів подробиці своєї хвороби молодий чоловік.

В Україні військовим заборонять доступ до казино: Зеленський увів у дію рішення РНБО

субота, 20 квітень 2024, 10:30

Президент Володимир Зелеський увів в дію рішення РНБО щодо "Щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі інтернет". Про це йдеться в указі президента, передають Патріоти України. Президент підписав Указ №234/2024 "Щодо прот...

За міліметр від смерті: У Львові вдалося врятувати захисника, у серці якого застряг уламок боєприпасу

субота, 20 квітень 2024, 9:59

У Львові лікарі дістали з серця військового півторасантиметровий уламок ворожого боєприпасу, передають Патріоти України. Як повідомляють у Національному реабілітаційному центрі "Незламні", пацієнтом кардіохірургів Лікарні Святого Пантелеймона та Інсти...