З архіву ПУ. Наші "олені" в Європі: Стало відомо ім’я українця, який зганьбився з паркуванням у Давосі (фото, відео)

За словами чоловіка, на поточний момент він вже сплатив штраф у розмірі 120 швейцарських франків.

Юрій Назаренко

Героєм паркування в Давосі став член української делегації, власник ТОВ “Укрбізнесресурс” Юрій Назаренко. Про це бізнесмен написав у себе в Facebook, передають Патріоти України 24 січня 2020 року.

За словами чоловіка, на поточний момент він вже сплатив штраф у розмірі 120 швейцарських франків. Він також прикріпив відповідні чеки, що підтверджують оплату штрафу. “Друзі, штраф сплатив. Про новини за неправильну парковку в Давосі які показують по телебаченню України, теж знаю. Не буду виправдовуватися, винен що не вивчив їхній закон. Поступово вивчу”, – зазначив бізнесмен.

Нагадаємо, 23 січня українська делегація прибула в Давос для участі у Всесвітньому економічному форумі. Деякі з членів української делегації приїхали до Швейцарії на своїх автомобілях. Відразу після приїзду один з членів делегації припаркував свій позашляховик біля “Українського дому”, перегородивши шлях пішоходам. Швейцарська поліція була змушена оштрафувати порушника трохи більше ніж 3000 гривень.

Новий скандал: На Закарпатті жінки напали на військових (відео)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:14

19 квітня на Закарпатті стався черговий конфлікт між місцевими жителями та представниками Територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП). Про ситуацію розповіли у Закарпатському обласному ТЦК, передають Патріоти України. Там ...

В Україні змінюються умови військового обліку: Що тепер чекає на чоловіків

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:56

В Україні відбудуться зміни в умовах військового обліку завдяки новому закону про мобілізацію. Зокрема, чоловіки повинні будуть уточнити свої військово-облікові дані без очікування повістки. Крім того, запрацював єдиний реєстр "Оберіг" - там міститься ...