З архіву ПУ. Наслідки жахнули всіх: На Італію обрушилася найпотужніша з 1790 року злива (фото, відео)

Очевидці подій кажуть, що те, що відбувалося, було "схожим на пекло".

В італійському Палермо в результаті потужної зливи загинули дві людини. У момент негоди вони були в машині, яка застрягла на вулиці, передають Патріоти України 16 липня 2020 року з посиланням на ANSA.

За даними місцевої преси, дощі йшли інтенсивно протягом трьох годин. Також відомо, що в результаті негоди постраждали двоє неповнолітніх дітей, у яких діагностували переохолодження.

Мер Палермо Леолука Орландо заявив, що в регіоні випало близько метра опадів. "Найсильніша дощ в історії міста з 1790 року, рівний тому, що випадає за рік", - сказав він.

За його словами, таких наслідків вдалося б уникнути, якби населення заздалегідь попередили про наближення зливі.

У свою чергу очевидці подій кажуть, що те, що відбувалося, було "схожим на пекло".

"Я був в машині зі своєю дружиною, коли в Палермо почалася злива, в результаті якої загинули дві людини. Я бачив затоплену кільцеву дорогу, батьки з дітьми на руках плакали, намагаючись знайти укриття всюди. На дахах автомобілів були автомобілісти, перехожі, які намагалися втекти босоніж з річки води і бруду, падали на землю", - зазначив свідок.

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.