З архіву ПУ. Навіть скептикам це сподобалося: Українська балерина показала кохання з рідним чоловіком

Катерина Кухар нікого не залишає байдужими. Від її колючих і влучних коментарів на шоу "Танці з зірками" часом кидає в жар навіть досвідчених артистів. Крім зйомок у програмі, Кухар встигає давати майстер-класи, концерти та інтерв'ю.

Поруч із Катериною завжди коханий чоловік і партнер по сцені - Олександр Стоянов. Нещодавно чуттєві фото однієї з найкрасивіших пар українського шоу-бізнесу з'явилися на сторінках випуску глянцевого видання Elle за грудень 2020 року. Кадри з'явилися і на сторінках подружжя в Instagram. Побачене вразило навіть скептиків, передають Патріоти України.

На одному з фото обличчя Кухар і Стоянова були відображені впритул один до одного крупним планом - подружжя пронизливо дивляться в об'єктив. Крім того, балерина зізналася, як багато для неї означає кохана людина."Йому важливо, щоб я смачно поїла і це повинні бути тільки самі свіжоприготовані продукти ... Якщо мої ноги втомилися і болять після пуантів, він завжди зробить масаж і відчує кожен м'яз, як досвідчений і висококласний масажист. Чоловік, який заради своєї коханої жінки готовий бути ким завгодно. Чоловік, який дарує жінці КРИЛА!" - зворушливо написала Катерина Кухар.У коментарях до опублікованих фото підписники писали, що це і є справжнє кохання, про яку мріють багато пар. Але вони не готові, як Кухар і Стоянов, жертвувати чимось заради щастя один одного.

"Неймовірно, красиво ... Будьте Благословенні завжди і всюди", "А ви виглядаєте разом на всі 100% Ви дуже красива пара!!!", "Красиве фото. І пара дуже красива. Обожнюємо вас", "Ви неймовірна пара", "Ви любов і натхнення", - пишуть шанувальники пари.

"Ніколи не любила Кухар, але ці фото чудові", "На шоу Кухар така виразка, а тут чуттєва, красива", "Не очікувала, що напишу комплімент, але тут Кухар виглядає просто бомбезно!!!", - коментують в мережі.

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...