З архіву ПУ. Навколо Антарктиди новий ажіотаж через загадкову 100-метрову вежу (відео)

Високорозвинена стародавня цивілізація, інопланетяни, портал в інший час або вимір - що тільки не кажуть.

Фото: скриншот с видео

У додатку Google Earth віртуальні уфологи зробили чергове відкриття в Антарктиді, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости. На одному знімку була помічена незрозумілу тінь, відкинута явно штучним об'єктом. На думку дослідників, мова йде про вежу, котра у висоту становить приблизно 100 метрів, при підрахунку спиралися на довжину тіні.

На жаль, самої будови так і не знайшли, тому конспірологи припустили, що вона була зруйнована. Залишилася тільки одна вежа, яка і відкинула тінь.

Уфологи і конспірологи привели кілька варіантів, хто і коли міг побудувати споруду. Перший варіант - це високорозвинена стародавня цивілізація, а щодо другого здогадатися нескладно - інопланетяни. Третя теорія куди цікавіша: якщо припустити, що Антарктида є порталом, то на ній міг побувати хто завгодно.


Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...