З архіву ПУ. Не для нервових! Британські вчені створили модель ідеальної жінки (фото, відео)

Професор анатомії і антропології Еліс Робертс з Великої Британії створила модель анатомічно ідеальної жінки, повідомляють Патріоти України.

Розробила її для зйомок документального фільму BBC "Чи може наука зробити мене ідеальним?". Щоби створити жінку з відмінними фізичними та розумовими параметрами, професор використала анатомічні якості риб, молюсків, ссавців і птахів.

Робертс запевняє, що якби реальні люди мали такі ж анатомічні риси, як її модель, вони б не були схильні до глухоти, сліпоти і навіть серцевих нападів

"Маючи вуха, як у кажана, люди ніколи б не оглухли. Легені, як у птахів, дозволили б насичувати кров великою кількістю кисню, а зміїна шкіра захистила б їх від ультрафіолетових променів", - зазначає професор.

Ноги своєї моделі Робертс зробила схожими на страусині. І хоча вони позбавили б людину здатності лазити по горах, але зате вона змогла би швидше бігати.

Прагматично професор підійшла до питань дітородіння. Її модель має сумку для малюка, як у кенгуру. Втіленням ідеальної жінки в 3D-моделі займалися художник Скотт Ітон і майстер спецефектів Сангір Прабхакер.

"Ставтеся з повагою до людей, які своїм життям прикривають ваші дупи": Парамедикиня Пташка звернулася до Ганни Маляр

вівторок, 16 квітень 2024, 20:15

Українська парамедикиня Катерина Поліщук із позивним Пташка 16 квітня розмістила в Instagram відео, у якому звернулася до заступниці міністра оборони України у 2021–2023 роках Ганни Маляр із закликом приїхати до українських захисників на передову, щоб ...

Близький друг і колега 56-річного Дмитра Капранова назвав причину його раптової смерті

вівторок, 16 квітень 2024, 19:52

Причиною смерті 56-річного українського письменника і книговидавця Дмитра Капранова – брата-близнюка Віталія Капранова – став серцевий напад. Про це 16 квітня розповів його друг і колега Сашко Лірник, передають Патріоти України. "Мені абсолютно не хоче...