З архіву ПУ. Не їжте цього! Вчені назвали продукт, який викликає рак

Онкологи з Оксфордського університету виявили, що вживання курки і іншого білого м'яса шкодить здоров'ю, передають Патріоти України.

З 2014 по 2016 рік експерти спостерігали за станом здоров'я 475 тис британців у віці 37-73 років. Вчені записували дані учасників про споживання м'яса.

До кінця другого року у 23 тисяч учасників дослідження розвинулися онкозахворювання. Вченим вдалося виявити зв'язок між вживанням курки і розвитком неходжкінської лімфоми.

Крім того, вживання курячого м'яса збільшувало ймовірність виникнення раку простати у чоловіків, а також меланоми у людей обох статей. Ризик виникнення пухлин підвищувався при споживанні від 30 грамів білого м'яса в день.

В Україні хочуть вивести з обігу паспорти-"книжечки" зразка 1994 року: Чого чекати

субота, 20 квітень 2024, 6:50

Стали відомі нові подробиці можливих змін, які стосуються паспортів українців. Про них у коментарі для ТСН.ua розповів уповноважений із захисту державної мови Тарас Кремінь, передають Патріоти України. "Я оприлюднив річний публічний звіт, як це передб...

Американець вчинив самопідпал біля будівлі, де судять Трампа

субота, 20 квітень 2024, 6:15

У Нью-Йорку, біля будівлі суду, де відбувався відбір присяжних у кримінальній справі експрезидента Дональда Трампа, чоловік вчинив самопідпал, повідомляє The New York Times. . Зазначається, що перед цим чоловік розкидав біля суду листочки з антиурядо...