З архіву ПУ. Не хотіла розчарувати давніх друзів: Щоб виступити на "Пісні року" Ротару два тижні сиділа на карантині в своїй московській квартирі

Співачка бере участь в цьому музичному фестивалі з самого його заснування в 1973 році.

У грудні 2020 року на "ВТБ Арені" в Москві (Росія) відбувся підсумковий концерт "Пісня року". Спеціально заради цього виступу приїхала з Києва 73-річна Софія Ротару, інформують Патріоти України.

Артистка не змогла відмовити давньому другу, композитору і автору пісень Ігорю Крутому, тим більше вона бере участь в цьому музичному фестивалі з самого його заснування в 1973 році, пропустила лише один раз - в 2018-м.
Як повідомляє таблоїд StarHit, Софія Михайлівна по прибуттю в Росію відсиділа двотижневий карантин в московській квартирі. На "Пісні року" вона виконала "Червону руту" і представила нову композицію "Серце розміром з сонце". У минулому році Ротару теж привезла на фестиваль новинки свого репертуару. Шанувальники, як зазвичай, засипали легендарну артистку величезною кількістю квітів.

На сцені співали практично всі представники російського шоу-бізнесу, серед яких Ірина Аллегрова, Діма Білан, Поліна Гагаріна, Микола Басков, Лоліта Мілявська, Діана Арбеніна, Леонід Агутін. А також українські зірки Таїсія Повалій та Світлана Лобода. Ведучими стали Лера Кудрявцева та Сергій Лазарєв.

Українська співачка Ані Лорак, яка виїхала жити до Росії, теж взяла участь в концерті. 42-річна артистка опублікувала в Інстаграм знімок з виступу в костюмі бежевого кольору з подяками продюсеру Ігорю Крутому, за те що дав їй можливість вийти на сцену "Пісні року".
"Пам'ятаю маленькою дівчинкою я дивилася цей фестиваль і мріяла, щоб одного разу мою пісню назвали піснею року. Сьогодні у мене безліч нагород і всі вони виткані з вашої любові! Спасибі, що завжди поруч, наша любов взаємна!" - написала Лорак під фото.

Призупинення консульських послуг для українських чоловіків: У МЗС розвіяли низку міфів, які викликали резонанс

четвер, 2 травень 2024, 7:48

Після рішення призупинити консульські послуги для українських чоловіків призовного віку з'явилася низка міфів щодо цього питання, передають Патріоти України з посиланням на пресслужбу Міністерства закордонних справ України. Міф перший . Перший міф пол...

Це буде справжній прорив! Генетик розповів, коли вчені зможуть кардинально продовжити життя людини

четвер, 2 травень 2024, 7:37

Перші спроби кардинально продовжити життя людства в перспективі очікуються в межах найближчих двадцяти років. Про це розповів генетик і біогеронтолог, кандидат біологічних наук Олександр Коляда в інтерв'ю "РБК-Україна", передають Патріоти України. "За ...