З архіву ПУ. "Не хвилюйся, це мій колишній": Росіянка "заспокоїла" чоловіка, який знайшов череп на городі

Пенсіонер в Омській області під час робіт на присадибній ділянці знайшов людські рештки.

Чоловік знайшов рештки під час робіт на городі. Убивцею виявилася його співмешканка. Фото: РИА Новости

Пенсіонер із російського села Лузіно Омської області під час робіт на городі знайшов людські рештки, повідомляють Патріоти України у червні 2018 року з посиланням на РИА Новости.

60-річна співмешканка пояснила йому, що це - рештки її колишнього. Чоловік, ім'я якого не називають, садив картоплю. Виявив на городі череп та кістки. Звернувся до жінки, з якою мешкає. Вона зізналася, що вбила та закопала свого чоловіка.

21 рік тому вона посварилася з чоловіком. Кілька разів ударила його сокирою по голові. На час смерті убитому було 52 роки. Тіло розчленила та закопала в городі. Чоловік поїхав на заробітки, пояснила сусідам. Більше його ніхто не шукав.

Свого нинішнього співмешканці пенсіонерка попросила не хвилюватися. Закопати рештки назад та не повідомляти до поліції.

Жінка дає свідчення правоохоронцям. Фото: РИА НовостиЧоловік звернувся до правоохоронців. Ті відкрили кримінальне провадження за статтею "убивство". З жінки взяли підписку про невиїзд.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...