З архіву ПУ. Не міг дивитися на себе в дзеркало: Олег Винник зробив гучне зізнання

Олег Винник кардинально схуд після перенесеного коронавірусу. Співак розповів, як себе почуває і чим планує зайнятися в майбутньому. Підступна хвороба змусила виконавця завчасно зійти з дистанції "Танців з зірками". Кумир "вовчиць" у листопаді 2020 року в інтерв'ю журналу "Viva!" розповів, чи планує повернутися на паркет у наступному сезоні передають Патріоти України.

Артист зізнався, що виграш на проекті ніколи не був його метою. Він прийшов на "Танці", щоб проявити себе в новому амплуа, але потім у нього з'явилися амбіції на шоу.

"Але на шляху можуть виникати непередбачені речі, наприклад, коронавірус. І це ніяка не відмазка, а гірка правда. Чесно кажучи, коли я захворів, то нудьгував по паркету. Зрозумів, як круто, що зі мною трапилася така історія. Спочатку, під час перших тренувань, довелося понервувати, тому що танці - це шок для тіла і мозку, не все відразу виходить. Але настав момент, коли на репетиціях я почав кайфувати і навіть час від часу дивитися на своє відображення в дзеркалі - дуже довго я цього робити не міг", - згадує артист.

Також він додав, що відчуває себе здоровим. Але не до кінця відновилася здатність відчувати запахи і смак їжі. Крім того, змінилося тіло. "Виникли почуття, яких раніше не було. Наприклад, я почав по-іншому відчувати своє тіло. М'язи стали набагато легше. За час участі в "Танцях з зірками" і в період хвороби в сукупності я втратив 10 кілограмів", - зазначив Олег Винник.

В Україні працівників зможуть звільняти за неповідомлення про родичів, які лишилися на тимчасово окупованій території

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:58

У роботодавців з’явиться нова підстава для звільнення працівників - неповідомлення працівниками роботодавцю інформації щодо наявних у них зв’язків з фізичними особами, які знаходяться на тимчасово окупованій території України, передають Патріоти Україн...

Це ще не кінець! Кліматологиня попередила українців про нові бурі з пилом із Сахари

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:45

Пил із Сахари, що долітає до України, рідкісне явище, але воно підпорядковується атмосферній циркуляції. Влітку українцям варто очікувати його повернення. Про це в ефірі телемарафону заявила кліматологиня, фахівчиня в галузі зміни клімату та довгострок...