З архіву ПУ. Не на те закладався Зеленський! У Дніпрі дівчина, яка обіцяла роздягнутися на Новому мосту, якщо Філатов вчасно його відкриє, стримала свою обіцянку (фото 12+)

Відома українська фотомодель Анна Мінюкова (Ася Міковіч), називає себе "інфраструктурною музою України".

У Дніпрі дівчина, яка обіцяла роздягнутися на Новому мосту, стримала свою обіцянку. Але виконала його не в повному обсязі. Ася Міковіч опублікувала дуже пікантне фото на сторінці в Instagram і зробила гучну заяву, передають Патріоти України 15 вересня 2019 року.

"Приймаю естафету - парі триває. Як виявилося, не всі знають про кота Шредінгера (рекомендую загугли) так, що від коментарів утримаюся, щоб хтось в черговий раз не побачив каверзи в моїх словах", – написала модель.

Вона зазначила, що чекає результатів спору: "А тепер до важливого: шоу завтра не буде, чекаємо результатів спору і насолоджуємося фото", – додала Мікович.

Модель роздяглася на Новому мосту

Сумнівний крок: Експерт пояснив, які обмеження чекають на українців призовного віку за кордоном і як їм діяти

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:50

Чоловіки призовного віку, які перебувають за кордоном, для будь-якої взаємодії з державними органами тепер мають повертатися до України. За кордоном наразі недоступні будь-які консульські послуги, окрім видачі документа для повернення. З точки зору пра...

"Не терпіла зухвальства і зайвого пафосу": На фронті загинула військовослужбовиця та журналістка Алла Пушкарчук

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:22

Дівчина пішла на війну ще у 2014-му, залишила світ мистецтва, навчання в університеті Карпенка-Карого і омріяну кар'єру театрознавиці. . За словами Крапивенка, коли Пушкарчук взяли в команду "Тижня", вона зросла від новинаря до повноцінної культурно...