З архіву ПУ. Не послухалась лікарів: Після невдалої пластики сідниць жінка виглядає так, ніби носить підгузник (фото)

Стар Дельгідіс хвилює не тільки естетична сторона проблеми. Тепер їй боляче бігати і навіть некомфортно ходити.

33-річна Стар Дельгідіс, яка з 17 років регулярно що-небудь підправляє в своїй зовнішності за допомогою пластичних операцій, в грудні 2018 року зробила в одній з клінік турецького міста Стамбул пластику сідниць - за 17 500 доларів. Як повідомляє видання The Mirror, вставивши імпланти (вдвічі більшого розміру, ніж їй рекомендували лікарі), Стар спочатку була дуже задоволена результатом, передають Патріоти України.

Однак з плином часу сідниці почали обвисати. І в результаті, як визнає жінка, вона почала виглядати, нібито носить підгузник. Вона каже, що над нею всюди сміються. Дельгідіс хвилює не тільки естетична сторона проблеми. Тепер їй боляче бігати і навіть некомфортно ходити - імпланти б'ють її по ногах. Стар змушена спати, надягаючи на ніч дві пари щільних легінсів.

Постраждала тепер шукає хірурга, який міг би підсобити її горю. А також сподівається, що її історія стане пересторогою для інших любительок штучної краси. На думку Стар, вживлення сідничних імплантів - найризикованіша з усіх операцій, які вона виконувала.
А загалом Стар витратила на пластичні операції понад 280 тисяч доларів - в тому числі змінювала розмір грудей, форму носа, губ, щелепи. Вона зробила в цілому понад 200 змін в своїй зовнішності.

Нові правила: Хворих на діабет і ВІЛ можуть визнати придатними до служби й мобілізувати, - Міноборони

неділя, 5 травень 2024, 7:48

Придатними до служби в армії можуть визнавати навіть тих, хто страждає на серйозні захворювання, але зберігає достатню функціональність. Це стосується, зокрема людей із діабетом та ВІЛ, розповіла в ефірі телемарафону директорка департаменту охорони здо...

Принесли шини: На Закарпатті роми влаштували бійку із співробітниками ТЦК

неділя, 5 травень 2024, 7:30

Увечері 3 травня у Виноградові Закарпатської області сталася сутичка між ромами та військовослужбовцями РТЦК. На подвір'ї районного ТЦК сталася бійка між працівниками центру та оноцькими ромами. Повідомляється, що роми звинувачують працівників РТЦК у в...