З архіву ПУ. "Не варто вже так оголятися": Пугачова з'явилася на публіці у відвертому вбранні (фото)

71-річна російська співачка Алла Пугачова з'явилася на публіці в сукнях з оголеними плечима. Артистка порадувала шанувальників двома свіжими фото на своїй сторінці в Instagram, повідомляють Патріоти України.

Один з образів Пугачової – рожева пишна сукня з відкритими плечима. Вона доповнила його декількома аксесуарами – рожевими масивними браслетами, кільцями і обручем металевого кольору.

На другому фото Пугачова зображена в короткій чорній сукні також з відкритим верхом. На ногах у співачки – високі лакові чорні чоботи. Користувачі оцінили наряди артистки. Однак знайшлися і ті, хто розкритикував Пугачову. Деякі написали, що в її віці не варто так одягатися.

"Віковим жінкам не варто так нескромно оголятися! Слід дивитися на себе з боку, щоб не здаватися смішною. А так все здорово", – написали під фото.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...