З архіву ПУ. Не впізнати! Ігор Крутой показав, як змінився 71-річний Валерій Леонтьєв - ні сліду від пишної шевелюри (фото)

Російський поп-співак Валерій Леонтьєв вже давно живе на дві країни - в Майамі (США) у артиста та його дружини Людмили є розкішні апартаменти з видом на океан. Сьогодні Леонтьєву 71 рік, і він вже не той "казанова" з 90-х. Схоже, не залишилося навіть пишної шевелюри, яка довгі роки була його візитною карткою, передають Патріоти України 29 січня 2021 року.

Про зустріч з Леонтьєвим своїм підписникам в Instagram розповів композитор Ігор Крутой. Музиканти дружать сім'ями, зустрічаються рідко, але влучно. "До нас в гості приїхали Валерік Леонтьєв з Люсею... Це був день, який хочеться поставити на повтор", - зазначив Крутой.

Валерій ЛеонтьєвФото: фрагмент відео Ігор Крутого

До свого посту композитор додав коротке відео, на якому показав Леонтьєва, його дружину, а також інших гостей. До слова, це один з небагатьох випадків, коли 67-річна Людмила Ісакович знаходиться поруч з Леонтьєвим. Публічного життя дружина артиста уникає.

Людмила Ісакович і Валерій ЛеонтьєвФото: фрагмент відео Ігор Крутого

"Сумний П'єро Валерік Леонтьєв - дуже шанована всією нашою сім'єю Людина, - додав Крутий. - У ньому поєдналися і Геніальний артист, і порядна Людина, відданий, яка відкриває свою душу небагатьом".

За словами Крутого, занадто нелегка доля випала його товаришеві. І в житті, і на сцені. При цьому вдаватися в подробиці композитор не став.

"Я цих п***рів не підтримую": Даріо Срна пояснив, чому поставив лайк під ганебним постом легенди футболу, який виступив на росТБ

четвер, 25 квітень 2024, 13:17

Спортивний директор Шахтаря Даріо Срна розповів, чому поставив лайк під фото колишнього бразильського футболіста Кафу, де він виступав на одному з російських телеканалів. Хорватський функціонер заявив, що вподобав публікацію Кафу, оскільки не одразу зр...

"Бройлер. Савченко. Жирна. Дякую за підтримку": Захисниця "Азовсталі" Пташка відповіла хейтерам, які критикують її фігуру

четвер, 25 квітень 2024, 13:03

Захисниця Азовсталі, парамедикиня-доброволець Національної гвардії України Катерина Поліщук на позивний Пташка емоційно відповіла хейтерам, які критикують її фігуру. Пташка опублікувала емоційний допис на своїй сторінці в Instagram, де звернулася до хе...