З архіву ПУ. Не впізнати! Ігор Крутой показав, як змінився 71-річний Валерій Леонтьєв - ні сліду від пишної шевелюри (фото)

Російський поп-співак Валерій Леонтьєв вже давно живе на дві країни - в Майамі (США) у артиста та його дружини Людмили є розкішні апартаменти з видом на океан. Сьогодні Леонтьєву 71 рік, і він вже не той "казанова" з 90-х. Схоже, не залишилося навіть пишної шевелюри, яка довгі роки була його візитною карткою, передають Патріоти України 29 січня 2021 року.

Про зустріч з Леонтьєвим своїм підписникам в Instagram розповів композитор Ігор Крутой. Музиканти дружать сім'ями, зустрічаються рідко, але влучно. "До нас в гості приїхали Валерік Леонтьєв з Люсею... Це був день, який хочеться поставити на повтор", - зазначив Крутой.

Валерій ЛеонтьєвФото: фрагмент відео Ігор Крутого

До свого посту композитор додав коротке відео, на якому показав Леонтьєва, його дружину, а також інших гостей. До слова, це один з небагатьох випадків, коли 67-річна Людмила Ісакович знаходиться поруч з Леонтьєвим. Публічного життя дружина артиста уникає.

Людмила Ісакович і Валерій ЛеонтьєвФото: фрагмент відео Ігор Крутого

"Сумний П'єро Валерік Леонтьєв - дуже шанована всією нашою сім'єю Людина, - додав Крутий. - У ньому поєдналися і Геніальний артист, і порядна Людина, відданий, яка відкриває свою душу небагатьом".

За словами Крутого, занадто нелегка доля випала його товаришеві. І в житті, і на сцені. При цьому вдаватися в подробиці композитор не став.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...