З архіву ПУ. Не впізнати! Настя Каменських поділилася філософією, але всім не до цього - кажуть, співачка знову схудла (фото)

Настя Каменських важко переживає втрату тата, який пішов з життя трохи більше тижня тому. Співачка знаходить розраду в обіймах мами, і пише філософські пости в Instagram, передають Патріоти України. у лютому 2021.

В одній зі своїх недавніх публікацій NK написала про те, що важливо жити сьогоденням і дивитися тільки вперед, а минуле потрібно пам'ятати, дякувати й поважати. Настя також пофілософствувала про любов та мрії, й закликала всіх пам'ятати, що життя тільки одне. Свій пост Каменських супроводила знімком з величезним букетом квітів - він привернув увагу фоловерів більше, ніж висловлювання.

Дописувачі співачки помітили, що вона знову схудла, і тепер вона не схожа сама на себе.

"Настя зовсім схудла", "Це вже анорексія", "Дуже худа. Ніжки як сірники. Трохи поправитися потрібно", "Ноги худі", "Сама на себе не схожа. Красиво, але не ти", "Настя, це ти?", "Худенька зовсім стала", "Щось не схоже на NK", "Якщо чесно, я навіть не впізнала, тут зовсім інша, сама на себе не схожа", - пишуть коментатори.

Настя Каменських активно займається спортом, та дотримується особливого раціону харчування. Навіть під час відпочинку на екзотичних курортах з достатком смакоти, зірка не перестає стежити за своєю фігурою і правильно харчуватися.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...