З архіву ПУ. Не встигла відгриміти прем'єра "Чорнобиля": Саркофаг дав тріщину, - над світом нависла нова ядерна загроза

Наслідки катастрофи можуть відчути навіть в Південній Каліфорнії

На Маршаллових островах дав тріщину саркофаг, який побудували американці, щоб поховати ядерні відходи після випробовувань. Зокрема, тут підривали найпотужніші в історії США водневі термоядерні заряди, зазначають Патріоти України 13 червня 2019 року.

Саркофаг над страхітливим могильником побудований у 70-х роках після проведення ядерних випробувань США. За цей час там було підірвано 67 ядерних зарядів, повідомляють світові ЗМІ.

Саркофаг розглядався як тимчасовий засіб. Тепер під загрозою опинився не тільки острів, але і берегова лінія Каліфорнії. Якщо не побудувати нову споруду, це неминуче призведе до катастрофи.

Землю накриває триденна магнітна буря: Українцям розповіли, як пережити метеоудар

четвер, 25 квітень 2024, 15:44

У четвер, 25 квітня, Землю накриває магнітна буря. Вона триватиме три дні (до 27 квітня включно) і має стати останньою в цьому місяці. Про це свідчать дані Центру прогнозування космічної погоди Національного управління океанічних та атмосферних дослідж...

Це варто знати" Які документи треба взяти з собою під час візиту в ТЦК - повний список

четвер, 25 квітень 2024, 14:47

Військовозобов'язаних громадян України зобов’язали з'явитися до Територіальних центрів комплектування й оновити облікові дані. Це стосується чоловіків призовного віку - від 18 до 60 років, передають Патріоти України. Для цього їм дається 60 діб із моме...