З архіву ПУ. Не витримало серце: На могилі вбитого бійця ООС трагічно помер його друг

У селі Суботці Знам'янського району Кіровоградської області на могилі вбитого на Донбасі українського військового Віталія Лімборського помер його друг Володимир Фуженко. Як розповіла у Facebook волонтерка Тетяна Бородіна, трагедія трапилася в суботу, 30 травня 2020 року, передають Патріоти України.

"Тільки написала про похорон військового Віталія Лімборського, який загинув від кулі снайпера та якого поховали в Суботцях Знам'янського району, а тут така страшна новина – наступного дня на могилі друга зупинилося серце його товариша з дитинства, він ніс портрет Віталія під час похорону", – повідомила вона.

Бородіна зазначила, що під час прощання з Лімборським над площею весь час кружляли два круки. "Я дивилася на них і боялася озвучити те, що звучало в голові – буде ще один молодий померлий. Я боялася озвучити, але так і сталося", – додала вона.

Відомо, що Фуженко та Лімборський родом із Костянтинівки Кіровоградської області. Чоловіки жили на одній вулиці та довго дружили. Поховають Фуженка в Костянтинівці.


На щастя, патрульні були поруч: У Києві жінка намагалася стрибнути з Володимирського пішохідного мосту (відео)

четвер, 2 травень 2024, 21:31

У Києві патруль "Муніципальної охорони" попередив спробу самогубства киянки. Про це інформує КМДА, передають Патріоти України. Подія сталася близько 4-ї години ранку в парку "Володимирська гірка". Працівники "Муніципальної охорони" отримали повідомленн...

Російський боксер зізнався, чи спілкується з Василем Ломаченком

четвер, 2 травень 2024, 20:55

Російський колишній чемпіон світу Сергій Ковальов розповів, коли востаннє контактував з Василем Ломаченком. За словами росіянина, він заходив у роздягальну до українця перед його поєдинком проти Девіна Хейні, щоб підтримати його. Після цього у них не б...