З архіву ПУ. Не зрозуміло, кому все це було потрібно: Скандал через російську мову на концерті відомого україномовного гурту (відео)

Глядачі в україномовному Рівному не зрозуміли пасаж організаторів з ведучим, котрий далеко не досконалою російською мовою намагався розважити залу. Враження від концерту сильно зіпсоване

Відомий український гурт KAZKA потрапила в скандал під час виступу в Рівному. Про це повідомляє місцеве видання radiotrek, зазначають Патріоти України. Відзначається, що виступ музикантів в клубі "Лагуна" було зіпсовано ведучим, який почав проводити розіграші російською мовою.

Причому, як стверджують очевидці, російською мовою він володів далеко не досконало.

"Класний україномовний гурт «Kazka» в «Лагуні». Все ніби супер!!! Хороша, якісна сучасна музика основана на українському фолку. Купа людей. Пісні на «біс»! Після чого виходить ведучий і на фіговій російській починає проводити якісь конкурси. (Я виріс в Московській області і знаю, як звучить чиста російська, а те той малоросійський акцент).
Ота російська після класного україномовного гурту зіпсувала все враження від концерту", - пише журналіст Олексій Кривошеєв.

На опублікованому відео видно, що поява російськомовного МС було зустрінута в залі свистом.


Гурт KAZKA зі своїм наразі головним хітом - піснею "Плакала" заробила неабияку славу як в Україні, так і за кордоном. Влітку 2018 пісня набрала більше 50 мільйонів прослуховувань, а вже до осені стала одним з лідерів в світовому чарті Shazam.

"Смерть режиму!" У Росії школярка отримала 3,5 року колонії за напис на гаражі

п’ятниця, 26 квітень 2024, 4:15

У Росії десятикласницю з Чити засудили до 3,5 року колонії за напис на гаражі. Про це у четвер, 25 квітня, повідомив російський незалежний ТГ-канал Astra. . Військовий суд визнав винними відразу за кількома статтями 19-річного Олександра Сніжкова і 1...

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...