З архіву ПУ. Небезпечний хижак: Чоловік збив на дорозі собаку, тварина вижила, але це виявився зовсім не "песик" (фото)

Звір так вміло зіграв домашнього вихованця, що спершу у водія навіть не виникло підозр, що на задньому сидінні автомобіля він везе самку койота.

"Песик" виявився койотом. Фото: CNN.

Житель Канади Елі Бродіцкій збив на автомобілі собаку. Чоловік вирішив забрати його додому і виходити, так як видимих серйозних травм той не отримав. Однак незабаром тварину довелося віддати ветеринарам, тому що це виявився зовсім і не пес, а доволі небезпечний хижак, передають Патріоти України.

Як пише CNN, звір так вміло зіграв домашнього вихованця, що спершу у водія навіть не виникло підозр, що на задньому сидінні автомобіля він везе самку койота. Інцидент стався ввечері. Тварина, як розповів водій, буквально кинулася на дорогу з кущів. Автомобіль вдарив бампером і "пес" зник в кюветі. Припарковавшись, водій дістав кишеньковий ліхтарик і відправився подивитися, чи той вижив. "Я подумав, що це була німецька вівчарка чи лайка, - розповів канадець. - Вона була на диво слухняною, я навіть погладив її".

Вирішивши не залишати пса на дорозі, чоловік підібрав його і відніс на заднє сидіння свого авто. Дорогою додому він заїхав на роботу, де розповів про свою пригоду колезі. Той, оглянувши "пса", порадив товаришу негайно відвезти його до найближчої клініки.

Побоюючись, що тварина і справді могла бути хижаком, канадець більше не ризикнув сісти з нею в салон. Чоловік подзвонив до місцевого центру реабілітації диких тварин і розповів про інцидент. Незабаром за койотом приїхали фахівці. Зараз, як пише джерело, тварина все ще перебуває в установі, а її співробітники впевнені, що вже за кілька тижнів її можна буде повернути у звичне середовище перебування.

Це ще не кінець! Кліматологиня попередила українців про нові бурі з пилом із Сахари

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:45

Пил із Сахари, що долітає до України, рідкісне явище, але воно підпорядковується атмосферній циркуляції. Влітку українцям варто очікувати його повернення. Про це в ефірі телемарафону заявила кліматологиня, фахівчиня в галузі зміни клімату та довгострок...

МЗС обмежило надання консульських послуг: У "Слузі народу" виступили з заявою

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:23

Дії Міністерства закордонних справ щодо призупинення надання консульських послуг чоловікам призовного віку за кордоном є надзвичайним заходом, поки закон про мобілізацію не набрав чинності. Адже можуть виникати кризові ситуації, зокрема, в оновленні до...