З архіву ПУ. Нелюди полювали на Великдень: Під Сумами жорстоко вбили рідкісну червонокнижну тварину

У Сумській області браконьєри вбили самку зубра, занесену в Червону книгу.

У Сумській області невідомі вбили самку зубра. Ця тварина на межі вимирання і занесена в Червону книгу. Про браконьєрів повідомив на своїй сторінці у Facebook Євген Лаврик, передають Патріоти України.

Вбивство сталося на Великдень 19 квітня 2020 року в Бочечківському лісництві Контопського лісового господарства. "Зараз весь наш відділ охорони і захисту лісу лісгоспу на місці події. Задіяна поліція і експерти. Є підозри. Напередодні бачили місцевих хлопців неподалік, які раніше вже мали проблеми з законом через браконьєрство", - написав Лаврик.

На щастя, самка зубра не була вагітна. У злочині підозрюють молодих хлопців, яких бачили недалеко від місця вбивства. Люди вже мали проблеми з законом, тому викликали підозру. Зараз поліція почала розслідування по даній справі.

Провину заперечував: На Волині педагога засудили на три роки через ухилення від мобілізації

субота, 20 квітень 2024, 8:23

У Волинській області до 3 років позбавлення волі засудили колишнього вчителя, який категорично відмовився від мобілізації та просив суд виправдати його. Про це йдеться у вироку Ківерцівського районного суду Волинської області, передають Патріоти Укра...

Мобілізація в Україні триває: Стало відомо, які дані потраплять до оновленого реєстру призовників

субота, 20 квітень 2024, 7:26

Напередодні відбулось засідання Комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, на якому було розглянуто три законопроєкти. Серед них - про реєстр військовозобов’язаних. Про це повідомила членкиня комітету Ірина Фріз (фракція "Європейська солідарніс...